fbpx

Case Study: Webdesign voor Kanpatha

Doelstelling

Het creëren van een visueel aantrekkelijke en gebruiksvriendelijke website voor een lokale piercingshop om nieuwe klanten aan te trekken en de online zichtbaarheid te vergroten.

Achtergrond

Kanpatha, een lokale piercingshop, had een verouderde website die niet mobiel-vriendelijk was en niet het moderne en professionele imago van de shop weerspiegelde. De klant wilde een nieuwe website die de diensten en het portfolio van de shop onder de aandacht zou brengen, maar ook informatie zou geven over de locatie van de shop en de openingstijden.

Oplossing

De nieuwe website is ontworpen met een strakke en minimalistische lay-out, waarbij gebruik is gemaakt van een kleurenschema van zwart, wit en grijs. De homepage bevat een grote slider met afbeeldingen van het portfolio van piercings van de shop, evenals een sectie voor het tonen van de diensten en prijzen van de shop. De website is volledig responsief, zodat hij er op elk apparaat goed uitziet.

Het navigatiemenu is eenvoudig en gebruiksvriendelijk, zodat gebruikers gemakkelijk de informatie kunnen vinden die ze nodig hebben. De website bevat ook een pagina gewijd aan de locatie en openingstijden van de winkel, evenals een contactpagina met een formulier voor potentiële klanten om vragen te stellen of een afspraak te maken.

Om de zichtbaarheid van de website verder te verbeteren, werd de website geoptimaliseerd voor zoekmachines met behulp van SEO best practices zoals meta tags en keyword-rijke content.

Resultaten

De nieuwe website heeft positieve feedback gekregen van zowel nieuwe als bestaande klanten, en heeft geholpen om de online zichtbaarheid van de winkel te vergroten, wat resulteert in meer voetverkeer naar de winkel. Het strakke en moderne ontwerp van de website heeft geholpen om het algemene imago van de winkel te verbeteren en een groter aantal klanten aan te trekken.

Bovendien hebben het responsieve ontwerp en de eenvoudige navigatie van de website de gebruikerservaring verbeterd, waardoor klanten gemakkelijk de informatie kunnen vinden die ze nodig hebben en een afspraak kunnen maken. Al met al is de nieuwe website een succes voor de plaatselijke piercingshop en heeft hij geholpen de zichtbaarheid te vergroten, nieuwe klanten aan te trekken en het algemene imago van de shop te verbeteren.

Ben jij ook op zoek naar een simpele website om jouw portfolio te laten zien? Neem dan eens contact op met onze designer.